Showbiz

Natalie Portman si Alexandra Maria Lara - in juriu la Cannes 2008

Organizatorii Festivalului de Film de la Cannes au anuntat componenta juriului celei de-a 61-a editii a evenimentului ce va avea loc in perioada 14 - 25 mai.

Din juriul competitiei oficiale vor face parte actorul si italian , regizorul francez Olivier Assayas si Larry Kardish, conservator al departamentului de cinema al Muzeului de Arta Moderna din New York.

Regizorul german Fatih Akin, castigator al premiului pentru cel mai bun scenariu la editia din 2007 a Festivalului de la Cannes, pentru The Edge of Heaven, va fi presedintele sectiunii Un Certain Regard , ce recompenseaza un nou tanar talent si incurajeaza operele inovatoare, indraznete. Bruno Dumont, regizor francez, va fi presedintele juriului care va decide castigatorul premiului Camera d’Or, acordat celui mai bun film de debut prezentat in cadrul festivalului.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea