Showbiz

#sarcina #alimentatie #natalie portman #vegan

Natalie Portman a renuntat la stilul de viata vegan in timpul sarcinii

Natalie Portman a renuntat la regimul alimentar strict acasa .ro/ acasa .ro/vegan" title="vegan">vegan " title="vegan">vegan in timpul sarcinii. Vedeta a revenit la vegetarianism si mananca acum si oua si produse lactate.

Poftele din timpul sarcinii, dar si grija pentru bebelusul ei, au facut-o pe Natalie Portman sa renunte la restrictiile alimentare autoimpuse pana acum pe baza criteriilor morale.

"M-am intors la vegetarianism cand am ramas insarcinata pentru ca aveam pofte. Corpul meu imi spunea sa mananc oua si lacate", a declarat actrita, citata de OMG.yahoo.com.

Natalie Portman, care a renuntat complet la produsele de origine animala din alimentatie in urma cu doi ani, si-a facut griji pentru sanatatea ei si a bebelusului si a renuntat la regimul strict.

"Stiu ca sunt femei care raman vegane si in timpul sarcinii, dar trebuie sa fii foarte atenta cu nivelul si fier si de vitamina B12 din sange, lucruri care ar putea lipsi din dieta ", a mai spus Portman.

Actrita a fost pana acum un sustinator convins al stilului de viata vegan, militand pentru un tratament mai bun pentru animale.

"Poate ca altii nu sunt de acord cu mine ca animalele au personalitate, dar tortura animalelor este pur si simplu inacceptabila", a declarat Natalie Portman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea