Showbiz

#flirt #idila #tron #anglia #print #harry #relatii #monden #natalie imbruglia #rock #pop

Natalie Imbruglia, in tandreturi cu printul Harry

natalie imbruglia ( foto ), artista australiana in varsta de 34 ani, este in tandreturi cu nimeni altul decat printrul Harry, mostenitorul tronului Angliei, cu 10 ani mai mic.

Acum 2 saptamani, Natalie si-a sarborit cea de-a 34 zi de nastere intr-unul dintre cele mai selecte cluburi din Londra. Invitatul de onoare la petrecere a fost mezinului familiei regale, printul Harry .

Potrivit spuselor celor prezenti la eveniment, cei 2 au stat toata noaptea la taclale. Ba mai mult decat atat, o prietena a Nataliei a declarat ca artista il considera foarte sexy si sarmant pe Harry.

Desi, dupa petrecere, cantareata a parasit Londra, apropierea dintre cei 2 nu s-a oprit aici, acestia trimitandu-si o multime de sms-uri in fiecare zi.

Printul Harry s-a despartit de prietena lui, Chelsy Davy , cu doar o luna inainte. Se pare ca motivul facut public a fost cariera sa militara, care il tinea prea mult timp departe de Chelsy. Oare aceeasi soarta va avea si idila cu Natalie Imbruglia?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea