Showbiz

#oscar 2009 #vicky cristina barcelona #woody allen #anthony hopkins #naomi wattc

Naomi Watts si Anthony Hopkins - in noul film al lui Woody Allen

Actrita Naomi Watts va interpreta un rol principal in urmatoarea pelicula regizata de Woody Allen. Alaturi de ea vor juca Sir Anthony Hopkins si Josh Brolin , informeaza Variety.

Detaliile legate de noul proiect cinematografic al regizorului Woody Allen sunt tinute secret, insa un lucru este sigur: filmarile vor demara la vara si vor avea loc la Londra. Pelicula ar urma sa fie lansata in 2010.

Allen pare sa bucure de succes in ultima vreme: cel mai recent film al sau, Vicky Cristina Barcelona a depasit suma de 50 de milioane de dolari din incasari si i-a adus actritei spaniole Penelope Cruz primul Oscar din cariera. Pe 23 iunie, regizorul american va aduce pe ecrane comedia Whatever Works.

Naomi Watts joaca in thriller-ul The International alaturi de Clive Owen, in timp ce Sir Anthony Hopkins se pregateste sa interpreteze rolul principal intr-o ecranizare dupa piesa shakespeariana King Lear alaturi de Kiera Knightley si Gwyneth Paltrow.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona regizat de Woody Allen.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea