Showbiz

#eastern promises #funny games #cariera #activism global #naomi watts

Naomi Watts in rolul unei faimoase activiste

este foarte aproape de primi rolul principal in drama My Name Is Jody Williams, produsa de compania Universal, informeaza hollywoodrepoter.com.

Noul film va fi regizat de Audrey Wells care semneaza si scenariul. Productia este o pelicula biografica despre adevarata poveste a lui Jody Williams, o profesoara cu o vointa de fier, care si-a abandonat viata linistita din Washington pentru o cariera in activismul global. Dupa 15 ani de activism, lui Jody Williams ii este acordat Premiul Nobel pentru Pace pentru organizarea unei campanii internationale de eradicare a minelor anti-persoana.

Personaj controversat , Williams este faimoasa si pentru ca l-a numit pe fostul presedinte al SUA, Bill Clinton, un las, dupa ce acesta a refuzat sa semneze actul de interzicere a minelor anti-persoana. Deocamdata nu se cunosc alte detalii legate de productia filmului si nici despre actorii ce vor juca alaturi de Naomi Watts.

Australianca Naomi Watts a aparut recent in remake-ul thriller-ului psihologic Funny Games si in drama Eastern Promises unde joaca impreuna cu Viggo Mortensen.

Urmareste trailerul filmului Eastern Promises.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea