Showbiz

#my metal festival #rock #insane #negura bunget

My Metal Festival adauga nume noi pe afis

A doua editie a my metal festival va avea loc pe 10 si 11 iulie, la Arenele Romane. Meshuggah, Negura Bunget si Insane completeaza prima zi a festivalului, alaturi de Zeromancer.

Meshuggah
este o trupa suedeza de metal experimental, formata in 1987. Trupa a atras pentru prima data atentia la nivel international in 1995, cu albumul Destroy Erase Improve, un amestec de death metal fast-tempo, thrash metal si progressive metal. Meshuggah s-a remarcat prin piesele complexe, structurate poliritmic si precizia performantelor muzicale.

A fost incadrata ca fiind una dintre cele mai importante 10 trupe de hard&heavy de catre Rolling Stones Magazine si ca cea mai importanta trupa de metal de catre Alternative Press. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al trupei, obZen, lansat in 2008.

Negura Bunget sunt pregatiti pentru un nou inceput. Acestia au declarat pentru My Metal Festival: "Suntem constienti de provocarea pe care o reprezinta noua componenta a formatiei si asteptam cu nerabdare rentalnirea cu publicul romanesc. Pregatim cateva surprize pentru aceasta ocazie si speram ca suflul nou sa rascoleasca si mai adanc".

Insane a fost fondata in 1998, iar 2003 este anul lansarii trupei la nivel international, prin concerte si festivaluri. Insane a devenit formatia cu cea mai intensa prestatie live din Ungaria.

Line-up My Metal Festival:

10 iulie: Meshuggah, Zeromancer, Negura Bunget, Insane
11 iulie: Biohazard, Comeback Kid, Defeater, Last Hope

Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, in reteua magazinelor Germanos si Diverta. Biletele pentru o zi se pot cumpara la pretul de 67 lei pana pe 1 iunie, 73 lei in perioada 1 iunie - 1 iulie, 83 lei dupa 1 iulie si la intrare. Abonamentele pentru ambele zile se pot cumpara la pretul de 95 lei pana pe 1 iunie, 100 lei in perioada 1 iunie 1 iulie, 110 lei dupa 1 iulie si la intrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea