Showbiz

#liverpool #istorie #materie #universitate #modul #curs #muzica #monden #rock #pop #the beatles

Muzica The Beatles, studiata in facultate

Profesorii de la Universitatea Hope din Liverpool au introdus un curs despre formatia The Beatles .

„The Beatles , Popular Music and Society” se numeste materia pe care o vor invata studentii din universitatea britanica. Timp de 12 module acestia vor studia cu de-amanuntul istoria trupei.

In plus, invataceii vor putea afla si informatii despre modul in care legendara trupa si-a pus amprenta asupra industriei muzicale. La finalul modulelor, studentii vor sustine o disertatie pentru a absolvi cursul.

"Au fost peste 8000 de carti despre The Beatles, dar nu s-au facut studii academice în aceasta privinta si aceasta vom face noi", a informat Mike Broke, lector.

The Beatles a luat nastere in 1960, la Liverpool. Grupul pop/rock este pe locul 1 pe lista celor 100 cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor, potrivit revistei Rolling Stone.  De altfel muzica inovativa The Beatles si impactul cultural al acesteia au ajutat la definirea anilor `60. Trupa s-a dizolvat in anul 1970.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea