Showbiz

#comedie #film #ghostbusters #harold ramis #dan aykroyd #bill muray #vanatorii de fantome

Murray, Aykroyd si Ramis revin in "Vanatorii de fantome"

Al treilea film din franciza Ghostbusters isi asteapta scenariul, iar Harold Ramis – interpretul personjului Dr. Egon Spengler din primele doua parti si scenaristul celei de-a treia, a promis ca el, Bill Murray si Dan Aykroyd isi vor face aparitia in noua poveste, scrie femalefirst.co.uk.

Ramis a declarat, "O sa aparem in film, dar vom avea roluri diferite. Vanatorii de fantome vor fi tineri.”

Totusi, actorul a admis ca vedeta din comedia Groundhog Day, Bill Muray, nu se va lasa usor si va fi nevoie de multa munca de convingere pentru ca el sa apara in film.

"Bill Muray asteapta un camion plin cu banii sa-l ridice de pe scaun. Glumesc, abia asteapta sa inceapa filmarile.”

In ciuda zvonurilor conform carora s-ar fi ales deja noua generatie de vanatori de fantome , Harold insista sa precizeze ca inca nu s-a ajuns la casting.

Acesta a adaugat: "Uite cat de vechi sunt zvonurile. Chris Farley a fost unul dintre zvonuri. Chris Farley, Ben Stiller si Chris Rock.

"Cineva i-a propus lui Seth Rogen sa joace in film, iar acesta a spus ‘Ce? Trebuie sa fie un scenario extraordinar ca cineva sa se atinge de Ghostbusters’, si avea dreptate.”

Originalele personaje din Ghostbusters – un grup de profesori parapsihologi care exterminau fantome pe bani – sunt urmatoarele: Harold Ramis - Egon, Bill Muray - Peter Venkman si Dan Aykroyd - Ray Stantz. In cel de-al doilea film, vanatorii l-au primit pe Winston Zeddmore, interpretat de Ernie Hudson.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea