Showbiz

#mobra films #cornel constantiniu #angela similea #tribunal #4 luni 3 saptamani si 2 zile #cristian mungiu #judecată

Mungiu a castigat procesul cu Angela Similea

Regizorul Cristian Mungiu a castigat in prima instanta procesul cu Angela Similea si cornel constantiniu. Tribunalul Bucuresti a respins, ieri, actiunea artistilor prin care cereau daune morale pentru folosirea a doua piese pe coloana sonora a filmului 4 luni, 3 saptamani si 2 zile .

Conform declaratiilor avocatului care ii reprezinta in instanta, Victor Habasescu, artistii au aflat la premiera filmului ca melodiile au fost folosite pe coloana sonora.

Critian Mungiu a declarat, intr-un comunicat de presa, ca: "In ce o priveste pe Angela Similea, domnia sa a semnat un contract prin care cedeaza companiei Mobra Films drepturile referitoare la melodiile respective, 'pe orice suport, prin orice mijloace, prin orice procedeu cunoscut sau care urmeaza a fi cunoscut’ ".

"In ce-l priveste pe domnul Cornel Constantiniu, dupa aparitia in presa a informatiilor privind incasarile de milioane de dolari, avocatul domniei sale a solicitat in numele clientului sau o suma suplimentara, de circa 50 de ori mai mare decat cea achitata deja", a declarat regizorul.

In luna mai a acestui ani, Similea si Constantiniu au cerut casei de productie Mobra Films daune morale de 20.000 de euro de fiecare, pentru folosirea pieselor lor pe coloana sonora a filmului 4, 3, 2, sustinand ca nu au fost platiti pentru aceasta.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile este primul film romanesc care a castigat premiul Palme d'Or, acordat la editia de anul trecut a Festivalului de film de la Cannes.

Urmareste trailerul filmului 4 luni, 3 saptamani si 2 zile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea