Showbiz

#logo #schimba #mtv

MTV isi schimba logo-ul!

Dupa aproape trei decenii de existenta, postul MTV este gata de o schimbare majora de look si directie , anunta Yahoo News.

mtv logoDe-alungul timpului, MTV si-a updatat constant programele si formatul emisiunilor pentru a corespunde intereselor publicului, insa a pastrat mereu celebrul sau logo si sloganul “Music Television”. Pana acum!

Recent postul a dezvaluit un nou logo, precum si renuntarea la vechiul slogan, indicand faptul ca MTV nu mai este un canal dedicat exclusiv muzicii, ci mai degraba un promoter de reality-show-uri. Noul logo reprezinta, de altfel, noul focus al MTV, si anume, emisiuni precum Jersey Shore, Teen Mom sau The Buried Life.

Noul logo are si o versiune transparenta care poate fi adaptata in functie de noile staruri promovate de MTV, imaginea acestora putand fi inclusa in logo. mtv logo

“Asa cum ati vazut, postul se indreapta intr-o noua directie. Aveam nevoie de un logo nou care sa reprezinte toate momentele importante prin care trece sau a trecut postul MTV “, a afirmat Tina Exarhos, purtatorul de cuvant al echipei de marketing a MTV.

MTV a inceput sa emita in 1981 si a revolutionat televiziunea, dar si industria muzicii, fiind un post dedicat exclusiv acestui mediu artistic. Cu timpul insa, MTV si-a modificat setul de programe in functie de interesele categoriei de public tinta (adolescenti si tineri adulti). In ultimii ani a devenit din ce in ce mai evident ca tinerii sunt mult mai interesati de reality-show-uri decat de muzica.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea