Showbiz

#b'estfest 2009 #bucuresti #motorhead #concert #rock

Motorhead va concerta la B'Estfest 2009


Trupa britanica de heavy metal Motorhead va concerta in cadrul festivalului B’Estfest 2009, anunta organizatorii evenimentului. Cea de a treia editie B’ESTFEST se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie.

Motorhead s-a infiintat in anul 1975, in Londra. Trupa este o trupa care avut un rol covarsitor in dezvoltarea genurilor speed metal si thrash metal . Desi sound-ul Motorhead ar putea fi incadrat usor in aceste categorii, Lemmy, solistul formatiei, prefera sa-si caracterizeze stilul muzical ca fiind simplu rock’n roll, versurile lor acoperind o tematica diversa precum razboiul, abuzul de putere, promiscuitatea sau pur si simplu, viata de artist, aflat mai tot timpul in turneu.

Formata in prezent din Lemmy, pe numele sau adevarat Ian Kilmister (voce, bass), Phill Campbell (chitara) si Mikkey Dee (baterie), Motorhead a implinit anul acesta 33 de ani de cariera, de-a lungul carora a lansat nu mai putin de 19 albume de studio, numeroase materiale live, compilatii si single-uri, si a fost distinsa cu numeroase premii, printre care si Grammy-ul pentru Cea mai buna aparitie live a unei trupe de heavy metal, in 2005.

Au fost puse in vanzare deja abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie care costa 270 lei. De asemenea, sunt disponibile 2 categorii de bilete pentru B’Estefest Aftershock , in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). B'Estfest Aftershock, ultima zi a festivalului, va avea drept cap de afis legendara trupa Manowar. Abonamentele B’ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe site-ul www.myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea