Showbiz

#mortal kombat 3 #film #filmari #proiect

Mortal Kombat 3 incepe filmarile in septembrie

Chris Casamassa, care a dat viata personajului Scorpion din filmul original Kombat, a declarat ca filmarile pentru Mortal Kombat: Devastation vor in aceasta toamna, informeaza aceshowbiz.com.
 
Cea de-a treia parte a filmului Mortal Kombat se afla neoficial in productie. Intr-un interviu acordat ziarului SGV Tribune, actorul din Mortal Kombat, Chris Casamassa, a declarat ca filmarile vor incepe in luna septembrie. Filmul este o adaptare a celebrului joc video cu acelasi nume din anii '90.
 
Potrivit actorului, care il intruchipeaza pe luptatorul ninja Scorpion, el isi va reua rolul in cea de-a treia parte a seriei. In 2007, producatorii nu erau siguri daca va mai exista un film Mortal Kombat. La momentul respectiv, ei au declarat ca Mortal Kombat: Devastation nu avea legatura cu celelalte doua parti si va fi facut pe genul filmului si a avut incasari de 122 milioane de dolari in lumea intreaga. Succesul filmului a dus la crearea mai multor proiecte separate. In 1997 a fost realizat sequel-ul Mortal Kombat: Annihilation, desenele animate Mortal Kombat: Defenders of the Realm si serialul TV Mortal Kombat: Conquest.

Urmareste trailerul filmului :
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea