Showbiz

#the dark knight #actor #cavalerul negru #wanted #actident de masina #morgan freeman

Morgan Freeman - ranit grav intr-un accident de masina

Actorul , castigator al premiului Oscar in 2005, a fost grav ranit intr-un accident de masina , in Mississippi , in sudul Statelor Unite.

Potrivit presei americane, , cotul fracturat si o leziune mai putin grava la umar. Urmeaza sa fie operat in cursul zilei de azi, sau maine. Zice ca se simte bine si abia asteapta sa se insanatoeasca".

Activ si la 71 de ani

Morgan Freeman a primit in februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestatia din Million Dollar Baby.

Nascut in Tennessee, pe 1 iunie 1937, el a debutat in teatru in 1967. In 1988, rolul Street Smart i-a adus numeroase premii si o prima nominalizare la Oscar.

Inca foarte activ pe ecran, el a fost vazut in 2008 in filme ca: The Bucket List cu Jack Nicholson, filmul de actiune Wanted cu Angelina Jolie si James McAvoy, si The Dark Knight, care inregistreaza incasari record in box office.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Wanted

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea