Showbiz

#morgan freeman #dirty old men #film #jack nicholson

Morgan Freeman in "Dirty Old Men"

Dupa succesul filmului " The Bucket List " din 2007, Morgan Freeman va juca intr-o noua comedie produsa de cei de la Warner Bros. Pictures, informeaza aceshowbiz.com.

Actorul, in varsta de 72 de ani, va aparea intr-o noua comedie al carei titlu neoficial este Dirty Old Men . Morgan Freeman va interpreta rolul unui batran, prietenul cel mai apropiat al unui fost playboy. Morgan Freeman va face orice ii sta in putinta ca sa il desparta pe acesta de iubirea vietii lui.

Se pare ca in rolul fostului playboy il vom reintalni pe Jack Nicholson cu care Morgan Freeman a jucat in The Bucket List. Filmul va fi regizat de Peter Segal.

Morgan Freeman a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, iar pentru prestatia din filmul Million Dollar Baby, a plecat acasa cu celebra statueta. Actorul mai este cunoscut si pentru rolurile din Batman Begins si The Dark Knight. In curand, el va fi vazut si in filmul Invictus in rolul lui Nelson Mandela .

Urmareste trailerul filmului Invictus:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea