Showbiz

#muzica #concert #morcheeba #hip hop

Morcheeba vine la Bucuresti

Morcheeba va sustine un concert la fratelli studios din Bucuresti in data de 23 iulie 2009. Evenimentul va incepe la orele 21.30 si va fi urmat de un afterparty alaturi de membrii trupei.

Morcheeba si-a inceput activitatea in anii ’90 in Marea Britanie. Sound-ul Morcheeba combina mai multe stiluri muzicale: soul, R’n'B, hip-hop, reggae, downtempo, chill out , funk, blues. Grupul a devenit celebru o data cu lansarea albumului de debut Who Can You Trust?, precum si cu singlelul Rome Wasn't Built In A Day.

Numele formatiei vine de la cuvintele "mor" care inseamna mijlocul drumului si "cheeba" care este tradus cu marijuana.

Cel mai recent album de studio Dive Deep, a fost lansat in luna februarie a anului trecut. Acesta contine si arhicunoscutul single Enjoy The Ride.

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona la pretul de 99 RON, online de pe www.bilete.ro si din reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara. Pretul biletului la intrare va fi de 129 RON.

Morcheeba - Rome Wasn't Built In A Day

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea