Showbiz

#morandi #dance #muzica

Morandi pe locul I in Rusia si Grecia

Pentru ca „ Save Me ” a avut un succes rasunator la eleni, luna aceasta, pe 21 septembrie, Morandi lanseaza oficial albumul N3XT si in Grecia.

In momentul de fata, hit-ul „Save Me” se pozitioneaza pe locul I in topul oficial al grecilor. De altfel, albumul N3XT pe care este inclusa aceasta piesa s-a bucurat de multa apreciere in mai multe tari din Europa.

Si noul proiect, discul Zebra, semnat Morandi demareaza in forta. De exemplu, la doar o luna de la lansare, piesa „Colors” inclusa pe acest album, a ajuns sa faca valuri in topurile internationale.

Single-ul se gaseste pentru a doua saptamana consecutiv pe primul loc in Rusia, este cea mai inalta intrare internationala in topul din Polonia, single-ul cu cea mai rapida urcare in Romania si videoclipul cel mai asteptat la nivel international.

Clipul „Colors” va fi difuzat simultan pe 22 septembrie in Romania, Bulgaria, Cehia, Rusia, Ucrania si Slovacia.

De regia videoclipului s-a ocupat Marius Moga si Giuliano Bekor care este unul dintre cei mai bine cotati fotografi din Los Angeles. Tot acesta s-a ocupat si de artwork -ul albumului Zebra.

Noul material discografic semnat Morandi va avea lansarea internationala in octombrie 2009.

Morandi - Save Me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea