Showbiz

#dance #proclamare #uniunea europeana #romania #politica #independenta #kosovo #concert #randi #morandi #muzica #pop #. marius moga

Morandi nu sunt doriti in Kosovo

Albanezii din Kosovo refuza sa-i primeasca pe cei de la Morandi sa cante in cadrul concertului organizat cu ocazia aniversarii unui an de la proclamarea independentei. Motivul: Romania nu a fost de acord cu independenta acestui stat, conform BalkanInsight.

Mai mult de atat, se pare ca acestia sustin o campanie impotriva formatiei romanesti pe Facebook. Aceasta se intituleaza „Nu pentru Morandi de noastre” si se pare ca este sustinuta de aproape 1000 de kosovari. Morandi trebuie sa concerteze in aceasta seara la Pristina pentru a celebra momentul, insa nu sunt doriti.

"Nu-i vrem pe Morandi aici, pentru ca Romania face lobby pe langa celelalte tari sa nu recunoasca independenta Kosovo", sustine un membru al grupului de pe Facebook.

Independenta acestui stat a fost recunoscuta de 54 de tari din lume, printre care Statele Unite si 22 dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Romania s-a aflat printre restul de 5 tari U.E. care au spus „nu” recunoasterii Kosovo.

Chiar si-asa, biletele pentru concertul din seara aceasta de la Pristina s-au vandut destul de bine. Si asta pentru ca, de cele mai multe ori, kosovarii sunt foarte entuziasmati atunci cand un artist ii include in lista lui intr-un turneu international.

Exceptand acest fapt, Morandi tind sa o duca foarte bine in ceea ce priveste cariera lor profesionala in afara granitelor. Acestia au primit, la inceputul lunii februarie 2009, triplu disc de platina din partea Rusiei pentru vanzarile albumului „N3XT”.

De altfel vara trecuta Marius si Randi au sustinut nu mai putin de 70 de concerte pe teritoriul rusesc. De-a lungul anului 2008, trupa Morandi a performat pe scene din Cehia, Ucraina, Estonia, Turcia, Kazakhstan , Belarus, Serbia.

Anul acesta, baietii au deja programate peste 30 de concerte pana in luna iunie in China, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia, Kazakhstan, Estonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea