Showbiz

Moon Bloodgood in "Terminator 4"


Moon Bloodgood, cunoscuta din serialul difuzat pe NBC, Journeyman, poarta ultimele negocieri pentru a interpreta rolul principal feminin in cea de-a patra parte a seriei Terminator.

Actrita, care va juca un greu incercat memebru al rezistentei, marcata fiind de vina de a fi supravietuit catastrofei nucleare, se va alatura distributiei din care fac parte Christian Bale, Sam Worthington si Anton Yelchin.

Terminator Salvation: The Future Begins este produs de Warner Bros. si va fi lansat in cinematografele din SUA in vara lui 2009. Filmarile vor incepe pe 5 mai anul acesta, iar regia este semnata de McG, cineastul care mai are la activ blockbusterul Charlie’s Angels, si filmul We Are Marshall.

Povestea continua in Terminator Salvation: The Future Begins, cu John Connor si viitoarea lui sotie Kate Brewster care alcatuiesc o grupare de rezistenta impreuna cu supravietuitorii de pe Pamant impotriva armatelor de roboti construiti de Skynet. Ei vor descoperi insa un tradator in gruparea lor, o persoana care are Un secret pe care nimeni nu-l banuia.

Trailer Terminator 3: The Rise of the Machines


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea