Showbiz

#dance #montuga #muzica #puscas marin #american #concert #constanta #fan #pop

Montuga, adorati de puscasii americani

In concertul sustinut in Constanta, baietii de la Montuga au fost admirati de cativa puscasi marini americani, aflati in permisie.

Dupa ce vinerea trecuta, Montuga a sustinut un recital in scop umanitar in Bucuresti, duminica a venit si timpul constanteniilor sa se bucure de muzica marca Montuga.

Intamplarea a facut ca, in acelasi club in care aveau baietii cantarea sa se gaseasca si o gasca de puscasi marini americani care aveau o permisie de cateva ore . Cu toate ca nu cunosteau absolut nimic despre muzica baietilor de la Montuga, militarii au ascultat cateva melodii live pe care le-au indragit pe loc

Astfel, americanii au inceput sa cante cu formatia celebra „Sofia” si celalalte piese din repertoriul trupei. Faptul ca nu stiau versurile noului single „ Why , why, why”, nu i-a impiedicat pe acestia sa fredoneze la baza scenei, impreuna cu ceilalti spectatori.

„A fost o experienta noua pentru noi si cred ca o sa ne amintim mult timp de acum inainte de acest concert. Am cantat in fata unor oameni care nu erau la curent cu ce se intampla in industria noastra muzicala si care nu stiau ce proiecte sunt pe val si care este nivelul de promovare. Ei ne-au vazut acolo live si ne-au apreciat pur si simplu, fara sa fie influentati de partea media.”, au marturisit baietii de la Montuga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea