Showbiz

#monsters #aliens #comedie #animatoe #statele unite #sua #box office

Monsters vs. Aliens spulbera box office-ul american

Filmul de animatie Monsters vs. Aliens a intrat pe primul loc in box office-ul din Statele Unite, dupa ce weekend-ul trecut a reusit sa incaseze aproape 60 de milioane de dolari.

Susan Murphy (Reese Witherspoon), o tanara din California, este lovita in ziua nuntii de un meteorit. Efectul? Susan se transforma intr-un monstru de 15 metri inaltime, pe care armata se grabeste sa-l captureze dandu-i numele de Ginormica. Alaturi de alti monstri la fel de simpatici, Susan incearca sa protejeze Terra de atacurile unui grup de extraterestri condusi de infioratorul Gallaxhar.

Horror-ul The Haunting in Connecticut s-a clasat pe locul al doilea, cu incasati de 23 milioane de dolari, urmat pe locul al treilea de fostul occupant al primei pozitii, thriller-ul lui Nicolas CageKnowing, care a incasat aproape 15 milioane dolari.

Pe pozitia a patra, cu 12. 6 milioane, se afla comedia I love You, Man, cu Paul Rudd si Jason Segel, urmata de filmul Duplicity – 7.56 milioane – cu Julia Roberts si Clive Owen.

Intreg box office-ul american

  1. Monsters vs. Aliens - 58.2 mil.
  2. The Haunting in Connecticut - 23 mil.
  3. Knowing - 14.7 mil.
  4. I Love You, Man -12.6 mil.
  5. Duplicity - 7.56 mil.
  6. Race to Witch Mountain - 5.64 mil.
  7. 12 Rounds - 5.3 mil.
  8. Watchmen - 2.75 mil.
  9. Taken - 2.7 mil.
  10. The Last House on the Left - 2.61 mil.

Urmareste trailerul Monsters vs. Aliens

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea