Showbiz

#monster zoo #sam raimi

"Monster Zoo", un alt film cu monstri

Paramount Pictures a achizitionat drepturile pentru ecranizarea unui nou roman de benzi desenate , Monster Zoo , semnat Doug TenNapel, iar unul dintre producatori va fi regizorul Sam Raimi ( seria Spiderman ).

Povestea filmului, plina de actiune si aventuri, incepe cu descoperirea unui idol stravechi, al carui spirit, dupa ce este transportat la o gradina zoologica din Statel unite, se trezeste la viata si incepe sa aiba influente nefaste asupra animalelor din custi. Un grup de adolescenti incearca sa opreasca idolul demonic de la distrugerea pamantului.

Romanul de benzi desenate va fi publicat in mai 2008, insa pentru film nu a fost inca desemnat un scenarist care sa-l adapteze. Intre timp, Sam Raimi pregateste filmul horror, Drag Me to Hell, cu Alison Lohman in rolul unei tinere asupra careia este pus un blestem.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea