Showbiz

#foto #vanity fair #coperta #seminud #insarcinata #monica bellucci

Monica Bellucci - insarcinata si seminud pe coperta Vanity Fair (FOTO)

Monica Bellucci este insarcinata pentru a doua oara si a tinut neaparat sa-si arate burtica intregii lumi, pozand seminud in noua editie a revistei Vanity Fair , scrie dailymail.co.uk.

monica bellucciActrita italiana, in varsta de 46 de ani, este casatorita cu starul francez Vincent Cassel si cei doi au impreuna o fetita de sase ani. Bellucci, acum insarcinata din nou, a pozat pentru coperta editiei italiene a Vanity Fair, repetand experienta de acum sase ani, care a incantat-o.

De la aparitia lui Demi Moore insarcinata si goala pe coperta Vanity Fair in 1991, multe alte celebritati au urmat modelul, iar Monica Bellucci s-a numarat printre acestea. Insarcinata in sase luni, Bellucci este o aparitie foarte sexy in noul numar Vanity Fair, purtand doar un sutien si o camasa verde.

Monica Bellucci spune ca s-a decis sa pozeze din nou insarcinata din dorinta de a arata lumii intregi ca nu este o problema sa devii mama la o varsta mijlocie, dar si de a protesta fata de politica statului italian in ceea ce priveste inseminarea artificiala, care interzice folosirea unui donator de sperma. Actrita a mai adaugat ca a ramas insarcinata pe cale naturala, fara a apela la vreun tratament special.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea