Showbiz

#oara #doua #mama #monica bellucci

Monica Bellucci a devenit mama pentru a doua oara

, una dintre cele mai frumoase actrite europene, a devenit mama pentru a doua oara la sfarsitul saptamanii trecute. Actrita a nascut vineri, 21 mai, la Roma, o fetita, anunta showbizspy.com.

Micuta se numeste Leonie si este cel de-al doilea copil al cuplului de actori din 1999. Cei doi mai au fetita, Deva, in varsta de cinci ani. Surse din anturajul actritei cu confirmat faptul ca atat mama, cat si bebelusul se simt minunat.

Insarcinata in sase luni cu cel de- al doilea copil , Monica Bellucci (45 de ani), a pozat aproape nud pe coperta editiei italiene a revistei Vanity Fair . Actrita pozase pentru aceeasi revista si in urma cu sase ani, pe cand era insarcinata cu primul sau copil si cum i-a placut experienta s-a decis s-o repete.

Casatoriti de 11 ani, Bellucci si Cassel (43 de ani) evita monotonia unui mariaj conventional locuind separat pentru perioade mai lungi de timp, ea la Roma si Londra, el la Paris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea