Showbiz

#concert #moby #electrocutare

Moby s-a electrocutat in timpul unui concert

Moby s-a electrocutat destul de serios in timpul unui concert sustinut pe 31 mai intr-o galerie de arta din Amsterdam , scrie contactmusic.com.

“Da, am fost electrocutat putin in timpul unui concert acustic pe care il sustineam la galeria Reflex din Amsterdam, insa acum ma simt bine. Poate ca am avut parte, accidental, de o terapie cu socuri electrice. Va multumesc pentru faptul ca va ganditi la mine”, se arata intr-un mesaj postat de Moby pe site-ul personal.

De altfel, pe Internet a aparut o inregistrare video in care a fost surprins incidentul. In imaginile respective, Moby pare ca isi pierde cunostinta si se prabuseste pe scena. Deocamdata, nu se cunosc detalii despre natura defectiunii care a a cauzat acest incident.

In alta ordine de idei, romanii vor avea ocazia sa-l vada din nou pe Moby in concert, in vara acestui an. Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville, figureaza pe lista artistilor invitati sa cante in cadrul evenimentului The Mission Dance Weekend , programat sa aiba loc in statiunea Navodari , in perioda 5-6 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea