Showbiz

#mo'nique #sotul #picioarele paroase

Mo'Nique: "Sotul imi adora picioarele paroase"

Nominalizata anul acesta la Oscar pentru rolul din drama Precious , < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/mo" title="Mo">Mo ’Nique dezvaluie ca are o relatie deschisa cu sotul sau Sidney Hicks cu care este casatorita de 25 de ani, scrie Female First.

mo'niqueActrita a declarat in cadrul unei emisiuni la un post TV american ca mariajul ei cu Hicks nu ar fi distrus daca el ar avea o aventura. “Sid poate sa aiba relatii in afara casatoriei noastre. Bineinteles. Asta nu ne va afecta casatoria”, a spus actrita.

+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- In varsta de 42 de ani, Mo’Nique este nominalizata la Oscar la categoria “actrita in rol secundar” pentru rolul din Precious. Vedeta a mai spus in cadrul aceleasi emisiuni ca se simte confortabil alaturi de sotul ei oricat de indifel ar fi acesta, si asta datorita celor 25 de ani petrecuti impreuna.

“Si ce daca m " title="M">m -a inselat de 20 de ori? Suntem prieteni de peste 25 de ani si ne cunoastem cu adevarat. Uneori oamenii casatoriti habar nu Au ">au cine le sta alaturi. Dar eu ma simt foarte confortabil si in siguranta alaturi de sotul meu”, a adaugat Mo’Nique.

Actrita este faimoasa si pentru faptul ca nu se epileaza niciodata si apare fara nicio jena in public, ultima data a facut-o anul acesta la Globurile de Aur, cu picioarele paroase . “Am incercat o data sa ma epilez, m-a durut foarte tare si de atunci nu am mai facut-o. Sotul adora picioarele mele paroase. Am 42 de ani sunt foarte paroasa”, s-a laudat Mo’Nique cu zambetul pe buze.

Urmareste trailerul filmului Precious pentru care Mo’Nique are toate sansele sa ia un Oscar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea