Showbiz

#film #misiun imposibila #tom cruise

Mission: Impossible IV in curand pe ecrane

Filmul " Mission: Impossible IV", care parea imposibil de realizat, incepe sa prinda contur . Tom Cruise si au fost de acord sa produca acest film, care se va lansa in 2011, informeaza variety.com.

Intoarcea lui Tom Cruise la studiourile Paramount este surprinzatoare, avand in vedere ca actorul isi incheiase colaboarea cu acestia in august 2006. Directorul Viacom, Summer Redstone, a incheiat in mod neastepta colaborarea cu Tom Cruise. Intre timp, relatiile dintre cei doi s-au calmat, iar Redstone a declarat ca Tom Cruise este "un actor si un prieten extraordinar".

"Eu si Tom avem cateva idei extraodinare pe care vrem sa le punem in practica. Sunt foarte onorat ca Tom m-a invitat ca producator", a declarat J.J. Abrams.

"Imi doresc foarte mult sa colaborez din nou cu Tom Cruise , iar acum este un moment cat se poate de favorabil pentru mine", a mai adaugat Abrams.

Filmarile pentru acest proiect vor fi insa amanate din cauza programul incarcat al participantilor. In prezent, J.J. Abrams lucreaza la filmul Star Trek, iar Tom Cruise este implicat in realizarea unui film regizat de James Mangold, in care joaca alaturi de Cameron Diaz.

Filmul Mission: Impossible III, lansat in 2006, a avut incasari de peste 400 de milioane de dolari in lumea intreaga.

Urmareste trailerul filmului Mission: Impossible III:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea