Showbiz

#regizat #brad bird #mission:impossible 4

Mission: Impossible 4 va fi regizat de Brad Bird

Cei de la Paramount au anuntat ieri ca au modificat data premierei filmului Mission: Impossible IV, mutand-o din vara lui 2011 tocmai in decembrie, insa nu au mentionat nimic despre cine va regiza pelicula.

Astazi insa, Empire Online confirma ca regia lui Mission: Impossible IV va fi semnata de Brad Bird. Tom Cruise isi va relua rolul lui Ethan Hunt , dar va si unul dintre producatori, in timp ce J.J.Abrams va ramane in proiect doar ca si co- producator .

Vestea ca Brad Bird va regiza M:I-4 a fost data chiar de Tom Cruise in cadrul unui interviu cu cei de la Empire Online. Actorul l-a laudat pe Bird si filmele sale de animatie (The Incredibles, Ratatouille, The Iron Giant) castigatoare de Oscar.

M:I-4 va fi primul lungmetraj de actiune regizat de Bird, iar daca filmul va avea succes, l-ar putea ajuta pe acesta sa puna pe picioare un proiect la care viseaza de mult: o productie despre cutremurul din 1906 care distrus aproape in intregime orasul San Francisco.

Proiectul 1906 se afla deocamdata pe masa celor de la Warner Bros., dar nu va ajunge prea curand pe ecrane din cauza bugetului prea mare de care are nevoie.

Urmareste trailerul filmului Mission: Impossible III:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea