Showbiz

#divort #monden #mariaj #relatii #casatorie #mirabela dauer #pop #alte-genuri

Mirabela Dauer, mireasa pentru a 3-a oara

Artista Mirabela Dauer si-a unit destinele pentru a 3-a oara. De data aceasta, fericita intamplare il are ca protagonist pe Sandu, un ardelean din Turda, cu care Mirabela locuieste de ceva vreme.

"Da, ne-am casatorit! Am fost ceruta de sotie intr-o benzinarie , dupa ce m-am intors dintr-un turneu in America", a declarat vedeta in cadrul emisiunii "Conferinta de presa" de la Antena 2, ce va fi difuzata de Sarbatori, potrivit Ring.

"Am fost la biserica, unde am depus juraminte in fata unui preot. O sa facem si nunta, in curand. Suntem deja luati", a mai spus Mirabela Dauer.

Dupa sase ani de singuratate , Mirabela Dauer a reusit sa-si gaseasca fericirea in bratele lui Sandu, un ardelean care a facut-o sa creada din nou in iubire dupa doua mariaje esuate.

“Sandu a fost singurul barbat care a avut curajul sa vina sa vorbeasca direct cu mine si sa-mi spuna in fata ceea ce simte. Nu credeam ca o sa ma indragostesc din nou la varsta asta, de sase ani eram singura si ma consolasem cu ideea”, marturisea vedeta acum cateva luni, la emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2.

Mirabela Dauer are deja la activ doua mariaje, unul cu Willy Dauer, pe care l-a considerat dragostea vietii sale si de care s-a despartit dupa sase ani de iubire, si altul, mai putin fericit, cu Doru Traian Popovici, barbatul cu care are un fiu in varsta de 30 de ani. Dupa divortul de cel de-al doilea sot, Doru Traian Popovici, cantaretei i s-a interzis sa mai pastreze legatura cu fiul ei, pe care nu l-a mai vazut de mai bine de 10 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea