Showbiz

#pop #monden #scandal #madalina manole #sinucidere #petru mircea #mirabela dauer

Mirabela Dauer: "Madalina si-a mimat fericirea in ambele casnicii"

Mirabela Dauer a dezvaluit detalii nestiute despre viata Madalinei Manole si l-a atacat pe sotul ei, Petru Mircea, pentru ca nu le permite socrilor sa-si vada nepotul.

"Daca esti demn si barbat, domnule Puiu, si ai iubit aceasta femeie, care ti-a dat o sansa sa fii fericit, lasa-i pe acesti oameni, pe parintii Madalinei, impaca-te cu ei si da-le nepotul sa-l vada. Nu fi nemernic, fii barbat. Ai grija de acesti oameni pentru ca sunt parintii iubitei tale. Lasa averile ca astea sunt desertaciuni. Nu mai face inca o greseala, da-le copilul sa-l mangaie, sa-l sarute", a declarat Mirabela, la "Acces Direct".

Cantareata a dezvaluit faptul ca cadou pe care numai el putea sa-l ofere, dragostea, sa ne explice si noua cum o femeie careia i s-a facut cadou dragostea, s-a sculat din bratele lui, atat de fericita, si s-a dus sa faca acest pas. Il intreb: ce a facut in acea noapte? Dar cuscra mea? Ea ce a facut?", a adaugat Eugenia la Antena 1.

Citeste si

Viata Madalinei Manole in vorbe, cantece si imagini

Parintii Madalinei Manole, despre Petru Mircea: "Ne-a spus ca-l ia de barbat din mila, ca e baiat bun"

Romanii o plang pe Madalina Manole

Madalina Manole a murit (VIDEO)

Madalina Manole a facut un avort in timpul casatoriei cu Serban Georgescu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea