Showbiz

#paul william scott anderson #a treia casnicie #milla jovovich

Milla Jovovich - la al treilea mariaj

Actrita Milla Jovovich a ajuns la a treia casnicie , dupa doua mariaje esuate la inceputurile carierei sale. De aceasta data, actrita, fosta model, ii va spune "da" regizorului paul william scott anderson, pe care l-a cunoscut, ca si pe ceilalti doi soti, pe platourile de filmare.

Paul W.S. Anderson a regizat prima parte a trilogiei SF Resident Evil si a realizat scenariul pentru cea de-a doua. Milla Jovovich a inceput relatia Anderson in 2003, dar s-au despartit la scurt timp. Patru ani mai tarziu, cei doi s-au reintalnit si, se pare, s-au indragostit cu adevarat. In noiembrie 2007, Milla si Paul au devenit parintii unei fetite, Ever Gabo Jovovich Anderson.

"Mi-ar placea sa organizez o ceremonie restransa la care sa fie prezenta doar familia mea si cativa prieteni. Pana acum am facut acest pas de doua ori in Las Vegas si nu vreau sa mai repet experienta", a declarat Milla pentru cotidianul italian La Stampa.

De origine ucraineana, Milla Jovovich s-a casatorit prima data cu actorul Shawn Andrew in 1992 si a doua oara cu regizorul Luc Besson in 1997. Daca primul mariaj a fost anulat dupa doar o luna de zile, cel de-al doilea a durat aproape 2 ani. Sa speram ca cea de-a treia casnicie va fi cu noroc pentru protagonista din Resident Evil.

Urmareste trailerul filmului Resident Evil: Extinction.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea