Showbiz

#gus van sant #sean penn #oscar #interzis minorilor #milk

"Milk" de Gus Van Sant - interzis minorilor in Romania

Cel mai recent film al regizorului Gus Van Sant , Milk , a primit ratingul “IM” ( interzis minorilor ) din partea Comisiei de Clasificare a filmelor din cadrul CNC.

Milk, cu Sean Penn in rolul principal, a primit joi opt nominalizari la premiile Oscar de anul acesta si va ajunge in cinematografele din Romania pe 30 ianuarie.

Potrivit Registrului Cinematografiei, productiile interzise minorilor se incadreaza de obicei in genurile horror, erotic sau thriller, pe cand Milk este un film biografic . In plus, pentru ca un film sa primeasca un astfel de rating, trebuie sa contina cateva scene de violenta fizica, scene de viol sau de prezentare a actului sexual, limbaj vulgar sau scene in care se consuma droguri, etc.

Pelicula lui Gus Van Sant spune povestea lui Harvey Milk, primul politician californian gay care si-a recunoscut oficial orientarea sexuala. Ales, la a treia candidatura, supervizor in Primaria orasului San Francisco, Milk a fost asasinat la un de la numirea sa in functie din motive politice. Alaturi de Sean Penn, in film mai apar James Franco, Diego Luna, Emile Hirsch si Josh Brolin.

Urmareste trailerul filmului Milk.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea