Showbiz

#62 de ani #facultate #miley cyrus

Miley Cyrus vrea sa dea la facultate la 62 de ani

Are 17 ani si o cariera in plina ascensiune, asa ca Miley Cyrus s-a hotarat sa nu mearga la facultate, cel putin nu acum, pentru a se putea concentra pe activitatea muzicala si cinematografica, relateaza entertainmentwise.com.

“Sora mea a fost studenta la MTSU din Nashville , asa ca probabil acolo as merge si eu, dar nu vreau sa dau la facultate acum. Cred ca poti merge la facultate la orice varsta si asta pentru ca bunica mea s-a reinters la facultate la 62 de ani”, a spus sa fie furiosi.

“Nimeni nu vrea sa te vada crescand. La fel i s-a intamplat si lui Hilary Duff . Toata lumea credea ca este anorexica si ca face o multime de nebunii, dar doar crescuse si nu mai avea 12 ani”, explica Miley Cyrus atitudinea negativa cu care a fost primita incercarea ei de maturizare artistica si nu numai.

“Piesa mea este despre eliberare, despre posibilitatea de a fi cine esti cu adevarat. Este o greseala sa incerci sa asociezi Hannah Montana cu piesa asta. Daca nu vrei sa asculti piesa, da drumul la Disney Chanel unde poti sa vezi Hannah Montana. Fanii adevarati isi vor iubi artistii indiferent de cum s-ar exprima acestia”, a mai spus Miley.

Vedeta a mai vorbit chiar si despre presupusul sau iubit, fenomenul pop Justin Bieber. “Am un prieten mic cu care calatoresc (referindu-se la Justin Bieber – n.r.) si unul mai mare pentru protectie (facand referire la Liam Hemsworth – n.r.). Este perfect!”, a spus amuzata Miley Cyrus.

Urmareste trailerul lui The Last Song, cel mai recent film in care Miley Cyrus interpreteaza rolul principal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea