Showbiz

#miley cyrus #pop #rock #jonas brothers #cuplu #muzica

Miley Cyrus si Nick Jonas, din nou impreuna?

Miley Cyrus este din ce in ce mai apropiata de Nick Jonas , desi atat ea cat si membrul Jonas Brothers neaga ca ar forma din nou un cuplu.

Miley si-a uimit fanii de curand, cand, prezenta fiind la un concert de-al formatiei, s-a urcat pe scena pentru a canta un duet alaturi de baieti. Melodia pe care cei 4 artisti au interpretat-o a fost „Before The Storm”.

Desi amandoi neaga cum ca ar fi impreuna din nou, Miley si Nick au fost „tradati” chiar de fratele lui Nick, Joe Jonas . Intrebat de Larry King daca crede ca iubita lui este la fel de faimoasa ca iubita lui Nick, acesta a replicat: „Nu cred ca cineva e la fel de cunoscuta ca Miley Cyrus.

In plus, celebri fratii au confirmat faptul ca fiecare dintre ei este intr-o relatie. Kevin a marturisit ca are o relatie cu Danielle de mai multa vreme, in timp ce Joe formeaza un cuplu cu Camille Belle.

Melodia „Before The Storm”, cantata de Jonas Brothers impreuna cu Miley Cyrus va fi inclusa pe noul album al trupei, lansat de curand. Pe acest nou disc se regasesc si single-urile „ Fly With Me ” si „ Paranoid ”.

Jonas Brothers - Paranoid

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea