Showbiz

#actrita #film #serial #hannah montana #miley cyrus

Miley Cyrus: "Hannah Montana s-a incheiat"

Ultimul episod al serialului " Hannah Montana " a fost difuzat in SUA duminica. Miley Cyrus a anuntat ca si-a incheiat socotetile cu serialul care a facut-o celebra.

Dupa patru sezoane, serialul de succes "Hannah Montana" s-a incheiat duminica, 16 ianuarie 2011. Starul showului, Miley Cyrus, a hotarat sa renunte la personaj in speranta unei cariere pe marele ecran.

Miley Cyrus, care a implinit de curand 18 ani, vrea sa fie luata in serios ca actrita, motiv pentru care a renuntat la serialul despre o adolescenta care traieste o viata dubla, cea normala si cea de star de muzica pop.

“Mi-am cumparat casa mea si sunt foarte incantata sa ma mut. Oricum sunt independenta deoarece sunt nevoita sa calatoresc foarte mult”, a spus Miley in 2010.

Miley Cyrus spera ca varsta ei sa nu mai fie un motiv pentru care oamenii nu o iau in serios.

“Am reusit sa fac foarte multe lucruri - mai multe ca unii adulti care au avut aceleasi sanse. Totusi, nu am sentimentul ca sunt luata in serios, pur si simplu pentru ca sunt atat de tanara. Sper ca acest lucru sa se schimbe”, a mai spus Miley Cyrus, citata de Showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea