Showbiz

#film #actrita #miley cyrus #lesbiana #fumeaza #marijuana

Miley Cyrus fumeaza marijuana si se saruta cu fete

Miley Cyrus incearca din rasputeri sa se detaseze de rolul din “ Hannah Montana ”, serialul Disney care a facut-o celebra.

Miley a acceptat sa joace rolul Lolei, o adolescenta rebela, proapat parasita de iubit,  care incepe sa  fumeaze marijuana, isi pierde virginitatea si experimenteaza sarutul cu alte fete.

Pelicula in care vedeta din Hannah Montana face asemenea grozavii se numeste “ LOL : Laughing Out Loud” si este un remake dupa un film francez lansat in urma cu doi ani.

Demi Moore, actrita distribuita in rolul mamei Lolei, are numai cuvinte de lauda la adresa lui Miley Cyrus, pe care o considera o adevarata profesionista.

Miley a facut o schimbare majora de imagine si in cariera muzicala . Astfel, show-urile sale sunt din ce in ce mai incarcate de sexualitate. In acest fel, vedeta de 17 ani vrea sa sublinieze faptul ca s-a maturizat si ca rolul de adolescenta cuminte nu i se mai potriveste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea