Showbiz

#muzica #pop #miley cyrus

Miley Cyrus este vedeta cu cea mai proasta influenta in 2009

Miley Cyrus a fost votata celebritatea cu cea mai proasta influenta in 2009 de 42% dintre cei aproximativ 50.000 de adolescenti si preadolescenti care au participat la un sondaj realizat de JSYK.com, informeaza Reuters.

Miley Cyrus s-a clasat pe locul intai in topul vedetelor cu cea mai proasta influenta asupra tinerilor. Pe urmatoarele locuri s-au clasat Britney Spears, respectiv Kanye West.

Organizatorii sondajului nu au anuntat motivele pentru care acesti artisti sunt considerati a avea o proasta influenta, este probabil insa ca viata lor, precum si diferitele declaratii sau gesturi pe care le-au facut in 2009 au fost principalele argumente ale celor care au participat la vot.

Cu toate acestea Miley Cyrus s-a clasat pe locul 4 in topul Favorite female artist. Primele pozitii ale acestui top au fost ocupate de Taylor Swift, Katy Perry siĀ  Beyonce.

Miley Cyrus - party in the u.s.a

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea