Showbiz

#groaza #film #eroina #miley cyrus

Miley Cyrus - eroina unui film de groaza

Miley Cyrus se pregateste sa faca inca un pas important in trecerea de la copil-vedeta la celbritate in toata regula. The Hollywood Reporter anunta ca Cyrus va fi protagonista ecranizarii thriller-ului Wake, o prima parte dintr-o trilogie de romane despre o tanara cu abilitati paranormale.

Romanele ii apartin Lisei McCann , iar scenariul este deocamdata adaptat de Christopher Landon, co-scenaristul filmului Disturbia. Wake este primul roman al trilogiei lui McCann si urmareste aventurile lui Janie, o tanara de 17 ani, care are neobisnuita abilitate de a vedea visele oamenilor inca de cand era copil. Problemele apar cand tanara vede cosmarurile psihopatului Cabel si isi da seama ca singura modalitate de a ramane in viata este sa ia parte la ceea ce viseaza acesta.

Wake ar putea fi conceput ca primul film al unei serii, caci aventurile lui Janie si Cabel sunt detaliate si in romanele bestseller  Fade si Gone.

Miley Cyrus a mai jucat in serialul Hannah Montana , intr-un lungmetraj cu acelasi nume, dar si in drama The Last Song. Vedeta si-a imprumutat vocea si in filmul de animatie Bolt.

Wake nu este singurul proiect cinematografic la care Cyrus este atasata. Cantareata mai are in agenda o alta ecranizare a unui roman fantastic, Wings, al scriitoarei Aprilynne Pike. Acesta din urma este produs de aceeasi echipa care a adus pe ecrane si Twilight.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea