Showbiz

#cinema #film #miley cyrus

Miley Cyrus danseaza la bara, iar tatal ei o aproba

Tatal lui Miley Cyrus nu are nicio problema cu faptul ca fiica sa a dansat la bara in cadrul galei " Teen Choice Awards", anunta presa internationala.

Tatal vedetei sustine, de asemenea, ca Miley Cyrus este indreptatita sa faca orice o ajuta in cariera, astfel ca are dreptate sa ignore recomandarile oamenilor de presa care o indeamna la mai multa decenta.

"Ii place sa cante si sa compuna. Intotdeauna ii spun sa faca ceva doar din placere si sa ramana concentrata asupra artei, sa nu se ingrijoreze de ceea ce va spune opinia publica. (...) Le dau copiilor mei multa libertate pentru a face arta pe care o vor, cum vor. Cred ca e important", a declarat tatal lui Miley Cyrus pentru presa americana.

Tanara in varsta de 16 ani a dansat provocator la bara in timp ce statea pe o masina de inghetata in cadrul evenimentului organizat pentru gala Teen Choice Awards. Aceasta nu este, insa, singura ocazie cand vedeta s-a comportat indecent . In urma cu ceva timp, Miley Cyrus a pozat semi-nud pentru o revista, a aparut pe Internet in poze "deochete" si a fost acuzata de rasism .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea