Showbiz

#dance #electro #pop #alte-genuri #concert #mika #david guetta

Mika si David Guetta in Romania?

Un nou festival romanesc de nivel international ar putea avea loc in luna noiembrie a acestui an. Potrivit ziarului Adevarul, organizatorii se afla deja in tratative pentru aducere unui nume mare din afara.

„Suntem in discuitii cu managerii lui David Guetta, un artist pe val in acest moment, care este si prima noastra opitiune pentru acest eveniment, cu cei ai lui Mika, dar avem ca alternative si Scooter sau Yves Larock ”, a explicat Ilinca Opincariu, marketing manager StudCard .

Cristian Damian, coordonatorul de evenimente din cadrul StudCard, spune ca sansele ca acest festival sa aiba loc sunt de 70%.

Trupa Scooter ar putea totusi sa iasa din calcul. Potrivit organizatorilor, onorariul acesteia este destul de mare, ajungand undeva in jurul sumei de 80.000 de euro.

Chiar daca cei de la Scooter nu vor bate palma cu organizatorii clujeni, trupa va ajunge totusi 2010 in Romania. Trupa va concerta la Bucuresti pe 5 iunie la Arenele Romane . Concertul face parte din turneul de promovare a ultimului album al trupei numit "Under the Radar Over the Top "

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea