Showbiz

#pop #concert #mika #romania #24 iulie 2010

Mika concerteaza in Romania (VIDEO)

Mika va concerta pentru prima oara in Romania la Orange PrePay Party, un eveniment cu intrarea libera care va avea loc sambata, 24 iulie 2010 , pe plaja H2O din Mamaia, informeaza organizatorii evenimentului.

Pe 8 ianuarie 2007, artistul britanic Mika lansa primul sau single, „ Grace Kelly ”, melodie ce a ajuns in scurt timp in fruntea clasamentelor din intreaga lume si avea sa fie primul pas catre transformarea lui Mika intr-un fenomen al muzicii pop.

Primul sau album - „ Life in Cartoon Motion” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare si l-a ajutat sa castige un BRIT Award si sa fie nominalizat la premiile Grammy. In septembrie 2009, Mika si-a lansat cel de-al doilea album - „The Boy Who Knew Too Much” - care se bucura de un succes imens. Melodiile „ We Are Golden ” si „Rain” de pe acest album ocupa la randul lor prima pozitie a clasamentelor.

Muzician exceptional, Mika a urmat cursurile Royal College of Music din Londra si se spune ca vocea sa atinge 5 octave, dar este in acelasi timp si un entertainer de succes - concertele sale atrag sute de mii de oameni in intreaga lume.

"Grace Kelly"



"Relax (Take It Easy)"

"Big Girl (You Are Beautiful)"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea