Showbiz

#muzica #concurs #eurovision 2009 #mihai traistariu #dance #pop

Mihai Traistariu vrea la Eurovision 2009

 
Mihai Traistariu s-a decis sa revina pe scena Eurovision -ului. Luand in considerare rezultatele mai putin convingatoare din ultimii ani, artistul vrea sa se intoarca la concursul care l-a facut peste noapte celebru in peste 15 tari din Europa.

In decizia sa, Mihai Traistariu se bazeaza pe promovarea in cele 15 tari cu care are contract momentan. De altfel, casele de discuri din fiecare tara vor promova piesa respectiva pe radiourile lor, inainte de concurs. Astfel, strainii vor stii bine piesa si vor putea astfel sa o voteze.

In plus, artistul roman este sustinut de aproape 400.000 de fani Eurovision care l-au votat si l-au desemnat, anul trecut la Hamburg, ca fiind „Cea mai buna voce Eurovision din toate timpurile”.

Traistariu a primit de asemenea o stea pe din Malta, unde a fost invitat sa concerteze de 8 ori pana acum. De altfel artistul a concertat pana acum de 35 ori in Grecia, 7 ori in Cipru si 4 ori in Bulgaria. Se poate observa astfel ca este mai mult decat dorit de Europa.

Mai mult decat atat, in 2006, Traistariu a fost placut si votat de tari care nu ne-au dat niciodata puncte inca de la inceputul participarii noastre la Eurovision.

„Tornero”, piesa cu care Mihai Traistariu a ocupat pozitia a-4-a la Eurovision 2006, a fost difuzata in peste 30 de tari printre care chiar si China, Australia ( Melbourne ) sau Sudan .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea