Showbiz

#pop #dance #muzica #mihai traistariu #concert #turneu #studio de inregistrari #alexandra toader #vioara #compozitor

Mihai Traistariu pleaca intr-un turneu international

 
Mihai Traistariu e pe val. Indragitul artist se bucura de un succes imens atat pe plan national , cat si international. Anul 2009 se anunta a fi un an plin de concerte pentru cantaret.

Traistariu va porni intr-un turneu international pe 14 martie 2009. Acesta va cuprinde 8 concerte, in diferite colturi ale lumii, pe care artistul le va sustine in decursul a 2 luni.

Astfel, Mihai Traistariu urmeaza sa concerteze in tari precum Turcia, Cipru, Belgia, Austria, Liban, Belarus, Statele Unite ale Americii si Republica Moldova.

Avand in vedere ca se bucura de succes in plan profesional, artistul si-a deschis si propriul studio de inregistrari care-i poarta numele. In acest nou studio, Mihai si-a propus sa-si compuna singur piesele. Mai mult de atat, acesta vrea sa creeze si pentru alti interpreti valorosi de la noi.

Prima pe lista lui Traistariu este violonista alexandra toader. Aceasta va lansa pe piata, cat de curand, un album cu muzica de club interpretata la vioara. De asemenea, tanara violonista va aparea si pe noul LP, semnat Traistariu, in duet cu acesta.

Ca un mic detaliu, artistul, pentru a fi sigur ca primul sau proiect va fi unul de succes, i-a cerut Alexandrei sa slabeasca. Explicatia pe care i-a dat-o acesteia a fost ca, la noi in tara, imaginea ocupa un loc la fel de important ca talentul interpretului. In consecinta, artista a inceput un regim alimentar , realizat special pentru ea si a slabit pana in prezent 30 de kilograme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea