Showbiz

#dance #mihai traistariu #concurs #competitie #eurodance 2008 #dan balan #vot #public #muzica

Mihai Traistariu, marele favorit la Eurodance 2008


Mihai Traistariu este pe punctul de a castiga concursul „ Eurodance 2008 ”, una dintre cele mai importante competitii de muzica dance din Europa.

Artistul roman a fost nominalizat la inceputul toamnei sa fie concurent in acest show, in care numai publicul are puterea de decizie.

Desi concursul se va finaliza pe 31 decembrie, Mihai se poate considera deja invingator. Acesta a acumulat, doar in prima saptamana, 4000 de voturi din partea publicului, ajungand in prezent sa detina aproape 9500.

Piesa lui Traistariu, „ Your Love Is High ” a cucerit inimile europenilor, in defavoarea lui DJ Remo ft G. Andrzejewicz, reprezentantii Poloniei. Acestia din urma s-au clasat pe locul II, cu piesa „You Can Dance” la o diferenta mare de roman, acumuland doar 2494 de voturi.

Dan Balan, cunoscut si sub numele de Crazy Loop, a intrat in competie reprezentand Republica Moldova. Din pacate, pana in prezent n-a urcat decat pana pe locul 5, cu total de 1157 voturi.

Mihai Traistariu si-a promovat piesa „Your Love is High” atat in cadrul a numeroase emisiuni tv , precum si in presa scrisa . Aceasta melodie este cel mai recent single al artistului, care va fi inclus pe noul LP intitulat „Love is...”. Materialul discografic va contine 18 piese scrise in 12 limbi, printre care engleza, chineza, italiana si portugheza

Traistariu se gaseste printre artistii de elita din spatiul muzical autohton. Dupa reusita de la Eurovision 2006, acesta se bucura de o cariera internationala, fiind recunoscut aproape in toata Europa.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea