Showbiz

#pop #mihai traistariu #concert #cc catch #bucuresti #sala palatului #11 aprilie 2009

Mihai Traistariu deschide concertul lui CC Catch de la Bucuresti

Mihai Traistariu ( foto ), cea mai buna voce masculina din Romania, va sustine un recital in deschiderea concertului pe care celebra CC Catch il va sustine pe 11 aprilie la Sala Palatului, se arata intr-un comunicat remis de Bestevent .

Mihai Traistariu a acceptat bucuros invitatia de a participa in acest show, urmand sa-i incante pe spectatori cu glasul sau, cu care a castigat titlul de: “Cea mai buna voce masculina”. Traistariu este artistul cu cele mai multe performante la nivel international. Pentru vocea sa, al carei ambitus este de 5 octave si o terta, a fost invitat de specialisti in cadrul celebrei emisiuni “ Guiness Book ” din Germania.

Talentatul cantaret este reprezentantul Romaniei la concursul international Eurodance , unde se lupta cu alte 41 de tari.

Biletele pentru concertul CC Catch de la Bucuresti pot fi achizitionate de la magazinele Diverta, la magazinul Muzica. De asemenea, ele pot fi comandate online pe www.ticketpoint.ro , www.myticket.rowww.bilete.rowww.blt.ro. Pentru acest eveniment sunt disponibile 5 categorii de bilete:

Categoria I:160 RON 

Categoria a II-a:125 RON 

Categoria a III-a:100 RON 

Categoria a IV-a:75 RON 

Categoria a V-a :50 RON

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea