Showbiz

#your love is high #eurodance 2008 #castigator #mihai traistariu #concurs #pop

Mihai Traistariu, castigatorul concursului Eurodance 2008


Mihai Traistariu se poate considera deja fericitul castigator al concursului Eurodance 2008 . Desi se poate vota si azi, 31 decembrie pana la miezul noptii, Mihai Traistariu nu are cum sa piarda prima pozitie a clasamentului.

La ora 10.30, artistul inregistrase cu piesa “ Your Love Is High ” nu mai putin de 10982 de voturi. Pe locurile 2 si 3, se afla la o diferenta considerabila Dj Remo ft. G. Andrzejewicz cu piesa “You Can Dance” (2939 de voturi) si Bloom 06 cu melodia “Anche Solo Per Un Attimo” (2140 de voturi). Dj Remo ft. G. Andrzejewicz si Bloom 06 reprezinta Polonia respectiv Italia in cadrul concursului Eurodance 2008.

Melodia castigatoare a concursului urmeaza sa fie inclusa pe o compilatie de muzica dance, care va putea fi comercializata in toate tarile europene. In plus, Traistariu va primi bani pentru a filma si un videoclip pentru “ Your Love Is High”, clipul urmand sa aiba parte de o difuzare internationala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea