Showbiz

#latino #folk #pop #concert caritabil #mihai margineanu #florin chilian #mandinga #hip hop

Mihai Margineanu si Mandinga strang bani pentru micuta Ioana

Joi, 15 iulie, Mihai Margineanu alaturi de Florin Chilian, Dan Teodorescu (Taxi), Cheloo (Parazitii), Marius Mihalache , Mandinga, Grupul de Rezistenta , Sisu, in parteneriat cu Sala Palatului, te invita la “ Ziua Portilor Deschise – Ajut-o pe Ioana sa aplaude” un spectacol de caritate, dedicat Ioanei Iulian.

“Ioana este o fetita de care m-am indragostit la prima vedere,  iar pe 15 iulie implineste 2 anisori. S-a nascut fara o mana, dintr-o eroare. Prin acest concert trebuie sa strangem 100.000 euro, adica suma de care e nevoie ca Ioana sa poata beneficia de o proteza bionica. Astfel, Ioana ar putea ca la varsta de 7 ani sa cante la pian”, povesteste Margineanu.

Intrarea la concert este libera, fiecare spectator fiind invitat sa doneze o suma de bani Ioanei.

“Le multumesc prietenilor mei care au percutat din prima si vor canta gratis pentru Ioana, managementului Salii Palatului care a venit cu idei si cu solutii, dl. Ministru Kelemen Hunor si lui Florin Ionescu, cel care va asigura sonorizarea spectacolului”, spune Mihai Margineanu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea