Showbiz

#pe sub norii de hartie #album #lansare #concert #bilete #reducere #oferta #mihai margineanu #alte-genuri

Mihai Margineanu la super oferta

Elevii si studentii vor avea parte de bilete la jumatate de pret la concertul lui mihai margineanu de la Sala Palatului, anunta casa de discuri Cat Music.
 
“Nu am dat curs invitatiilor din acest an la Balurile Bobocilor din lipsa de timp. Daca n-am ajuns eu la ei, mi-as dori sa ajunga ei la mine. Preturile pentru elevi si studenti ar trebui sa fie mai mici, am trecut cu totii pe-acolo”, a declarat Mihai Margineanu.

Concertul de la Sala Palatului din 19 noiembrie coincide cu lansarea albumului “ Pe sub norii de hartie ”, cel de-al treilea material discografic din cariera artistului. Printre invitatii lui Margineanu se numara Marius Mihalache , Florin Ionescu, Aurelian Temisan ,  precum si instrumentisti din trupele Mandinga si Sistem.  Spectacolul va fi prezentat de Razvan si Dani . 

Mai multe detalii despre concert si noul album gasiti in interviul acordat in urma cu cateva zile de Mihai Margineanu pentru Acasa.ro.

Urmareste mai jos videoclipul piesei “Melci, scoci, raci, craci”, primul single extras de pe albumul “Pe sub norii de hartie”:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea