Showbiz

#hany abu-assad #paulo coelho #11 minutes #vincent cassel #alice braga #mickey rourke

Mickey Rourke, Vincent Cassel si cele 11 minute ale lui Coelho

Actorii Mickey Rourke, Alice Braga si Vincent Cassel vor juca in pelicula 11 Minutes , o adaptare pentru marele ecran a romanului omonim scris de Paulo Coelho , care va fi regizata de Hany Abu-Assad , informeaza variety.com.

Gianni Nunnari (The Departed) se va ocupa de productie, iar producatorii executivi au fost numiti Craig J. Flores (300) si George Waud (Snakes on a Plane). Filmarile vor incepe pe 1 iunie si vor avea loc in Brazilia si Geneva.

Alice Braga va interpreta rolul unei tinere naive, care decide sa nu se mai indragosteasca niciodata dupa ce iubitul ei o tradeaza. Tanara devine o prostituata de lux intr-un club privat din Geneva.

Vincent Cassel va interpreta rolul unui producator muzical, care o va atrage pe tanara in lumea sado-masochismului, iar Mickey Rourke va juca rolul patronului clubului de noapte.

Romanul lui Paulo Coelho a fost un bestseller international tradus in 40 de limbi.

Mikey Rourke a revenit anul trecut pe marile ecrane, dupa o absenta de 15 ani, cu rolul unui luptator in filmul The Wrestler, care i-a adus un Glob de Aur si un premiu BAFTA. Actorul pierdut premiul Oscar din acest an la categoria “cel mai bun actor in rol principal” in favoarea actorului Sean Penn.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea