Showbiz

#premiu #oscar #nominalizare #globurile de aur #the wrestler #iron man 2 #iron man #mickey rourke

Mickey Rourke va juca in Iron Man 2?

Dupa ce si-a resuscitat cariera cu filmul The Wrestler , nominalizat la trei premii Globurile de Aur , actorul Mickey Rourke se afla in negocieri pentru a juca in sequel-ul Iron Man 2 , la care regizorul va incepe filmarile in primavara acesta, informeaza variety.com.

Sam Rockwell se afla si el in negocieri pentru a interpreta un rol in pelicula care va fi distribuita de studiourile Paramount incepand cu vara anului 2010.

Inca nu se stie ce rol va interpreta Rockwell, dar Mickey Rourke negociaza pentru a intra in pielea personajului Crimson Dynamo, un traficant de arme rus. Acesta este considerat o versiune malefica a lui Iron Man pentru ca se lupta cu supereroul intr-un costum blindat cu propulsie nucleara.

Scenariul sequel-ului va fi scris de Justin Theroux (Tropic Thunder).

Mickey Rourke, care este favorit in cursa pentru premiul Oscar, spera mai intai sa obtina statueta Golden Globe pentru cel mai bun actor cu rolul din filmul The Wrestel.

Robert Downey Jr. se ridica la nivelul actorilor care aduc cei mai multi bani la Hollywood, dupa ce pelicula Iron Man a incasat peste 600 de milioane de dolari in intreaga lume.

Urmareste trailerul filmului Iron Man

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea