Showbiz

#iron man #passion plays #drama independenta #mickey rourke

Mickey Rourke se imparte intre Iron Man 2 si Passion Plays

Mickey Rourke nu numai ca si-a resuscitat cariera cu rolul din The Wrestler , dar a devenit si unul dintre cei mai solicitati actori de la Hollywood. Dupa ce a aflat ca va juca rolul negativ in noul Iron Man, actorul american a semnat pentru a juca in drama independent Passion Plays , informeaza thehollywoodreporter.com.

Mitch Glazer va scrie scenariul si va regiza filmul ale carui detalii nu fost facute publice. Producatorii insa cauta o actrita care sa-i dea replica lui Rourke. Glazer a scris scenariile la filme precum The Recruit, cu Al Pacino sau Scrooged cu Bill Murray.

Passion Plays este primul proiect dramatic pentru Mickey Rourke dupa The Wrestler. Actorul lucreaza in prezent la filmul de actiune regizat de Sylvester Stallone, The Expandables , iar in curand va aparea din nou pe marile ecrane in The Informers si Sin City 2.

Mickey Rourke a castigat Globul de Aur pentru rolul din The Wrestler, precum si numeroase alte distinctii, insa a pierdut premiul Oscar de anul acesta in fata lui Sean Penn.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea